dissabte, 18 de febrer del 2012

Contacte del Mes: Roser Alegre "Pedagogia en tots els sentits" NOU CURS


Roser Alegre i Martin, titulada en Bases psicopedagògiques del procés d’ensenyament-aprenentatge Postgrau d’organització i gestió d’empreses culturals. U.O.C. Tècnic en Animació Turística E.E.A.T. ( Escola Europea d’Animació Turística ), a l’escola C.E.T.T. ( Centre d’Estudis Tècnics Turístics ). Animadora socio-cultural i Directora en el temps del lleure nº 3243/8.
Llicenciada en Psicopedagogia.

Formada en els àmbits de la cultura, l’educació, el lleure i la educació social. 


Sóc una persona actualment vinculada al món de la formació i la psicopedagogia. Col·laboradora de
diverses escoles del temps de lleure impartint classes de l’àmbit de Pedagogia, Psicologia i Expressió plàstica. Col·labora com a voluntària en el projecte Vincles del Casal dels Infants del Raval.

Amb FOC ens hem conegut a l’escola Efa, l’escola d’educació en el temps del lleure educatiu de la patronal del sector, l’Acellec. 
La bona
sintonia dins l’escola, els punts comuns de les nostres trajectòries professionals i com no, la bona relació personal que hi ha entre nosaltres, ha fet que ens plantegem d’oferir un curs conjunt, on aboquem una part de les nostres experiències i capacitats.

Aquest curs ens permet descobrir com ens podem comunicar amb les persones que tenen capacitats diferents a les nostres. Dirigit sobretot a persones que precisen suport sobre aquest tema. A monitors de menjador, de casals, de colònies, a vetlladors, a cuidadors, a persones que tenen contacte diari però desconeixen aquest món. Coneixerem com són les persones amb diferents capacitats, com ens podem comunicar, quins recursos podem utilitzar per fer activitats amb ells i amb la resta del grup que tenim i al final, sabrem quines son les etiquetes que posem avui en dia  a cadascun d’ells.

Tractarem com:
-Apropar-se i conèixer a les persones amb diferents capacitats
-Comunicar-se i treballar amb persones amb diferents capacitats
-Expressió i tècniques pràctiques per treballar amb persones amb diferents capacitats en el temps del lleure
Com a interessada en el mon de la formació, la metodologia, la cultura, el lleure, la orientació professional, la psicopedagogia, el mon de les diferents capacitats i el mon dels etiquetats com a marginats i la plàstica.
Podeu trobar-me a:
-twitter: @roseralegre
-un projecte que faig de plàstica en xarxa: http://www.facebook.com/XARXAXIT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada