dissabte, 10 de desembre del 2011

El contacte del mes: La naturalitat de les Xarxes Socials



Avui us volem presentar una iniciativa d'una empresa amb la que col·laborem habitualment i que han sapigut incorporar al seu procés de treball:

Presentació dels cafès & tweets pedagògics explicats per ells mateixos.

El curs 2011-2012 l'Escola EFA renova les trobades pedagògiques del claustre de formadors/es. Aquest any la recepta consta de cafè, pedagogia i
tweets.

cafès & tweets pedagògics són trobades bimensuals organitzades per reunir als membres del claustre de l’Efa i generar debats de l’àmbit de l’educació i la formació.
L’enfocament d’aquet curs pretén obrir els debats a les xarxes socials, de manera que des de l’Escola Efa es pugui crear discurs i incidir en el món de la formació, el lleure l’educació i l’animació sociocultural.

Objectius
Compartir i generar idees.
Crear discurs i generar debat.
Fomentar la participació, trencant les barreres físiques.
Esdevenir una escola referent en la innovació metodològica.
Projectar l’escola a les institucions i persones de l’àmbit educatiu i sociocultural.

Metodologia
La reunió del claustre de formadors/es de l’Efa en un espai informal format per un conjunt d’experts vinculats a l’escola. Els formadors/es són persones amb una experiència docent i amb un alt nivell de coneixements en diferents àmbits de l’educació i la cultura.
Cada trobada cafès & tweets pedagògics naixerà d’un estímul, un punt de partida que obrirà un ventall d’opinions per enriquir un debat i crear discurs entre els formadors/es.
Les eines 2.0 permeten ampliar el debat, el twitter és un recurs per fomentar la participació trencant barreres físiques i augmentant la repercussió. Tot i que, ja ho sabem, el viu i el directe sempre és més enriquidor.
Les conclusions, idees i reflexions que sorgeixin a cada trobada poden ser la base per generar articles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada